wij bestaan vandaag 1 jaar!!!

Wij bestaan vandaag 1 jaar header

11 April 2019 ging onze website live, wij bestaan vandaag 1 jaar!!!
Times fly when you are having fun, dat is het zeker. 
Bizar hoe snel 1 jaar voorbij gaat!

even terug naar het begin, want hoe is eezzie eigenlijk onstaan?

Bianca (de oprichtster van Eezzie) liep al een aantal jaren met ideeën in haar hoofd om voor zichzelf te beginnen. Maar wanneer waag je die stap? Het lot bepaalde dit, want in Oktober 2018 raakte Bianca werkloos. 2 weken nam ze de tijd om dit te verwerken, om vervolgens haar droom achterna te gaan. Ze ging haar ideeën die in haar hoofd zaten uitwerken en schreef een ondernemingsplan. Met een hele grote passie voor gezond en lekker eten bedacht ze het concept van Eezzie. Meal preppen daar was Bianca al een ster in! Met een druk leven door haar fulltimebaan en daarnaast ook nog 3-4 x in de week sporten en zo gezond mogelijk eten, bedacht ze een manier die voor haar werkte. Ze plande de week in; op welke dagen ging ze sporten en wat ging zij (en haar vriend) de hele week eten? Om rust te creëren maakte ze in het weekend de voorbereidingen voor de nieuwe week. Door te meal preppen maakte ze gezonde en gevarieerde ontbijtjes, lunches en tussendoortjes. Deze bewaarde ze in de vriezer en door het de avond van tevoren uit de vriezer te halen, had ze de volgende dag een lekker én gezond ontbijt, lunch en/of tussendoortje. 

Wij bestaan vandaag 1 jaar1

Dat werd het concept van Eezzie; een webshop waar je gezonde ontbijtjes, lunches en tussendoortjes kunt bestellen. Tegenwoordig hebben we het vaak druk, maar willen we wel gezond en lekker eten. Al mag dit niet te veel tijd kosten. Waar jij er zelf geen tijd, zin of discipline voor hebt, helpt Eezzie je mee! Dit doen wij door het meal preppen van gezonde ontbijtjes, lunches en tussendoortjes. Alle producten worden vers gemaakt en als ze afgekoeld zijn direct vacuümverpakt. Als je voor dinsdagavond 23:59uur besteld, dan wordt je bestelling diezelfde week thuisbezorgd. Bestel je na dinsdagavond, dan wordt je bestelling de eerstvolgende werkweek thuisbezorgd. Ook bieden wij de mogelijkheid om je bestelling af te halen. Dit kan iedere woensdagavond tussen 18:00-19:00uur in Heemskerk! Als je de verleiding niet kunt weerstaan kun je de meal prep producten gelijk lekker opeten, maar je kunt alle producten ook invriezen. Bij je bestelling ontvang je een flyer met bewaar- en serveertips en via een QR-code kun je deze tips ook nalezen op de website. 

Onze producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen geraffineerde suikers. 

wij bestaan vandaag 1 jaar, maar wat moest er allemaal geregeld worden?

Het concept was geboren en toen kwam de uitwerking. Wat hebben we allemaal nodig, een naam bedenken, proef middagen voor de producten werden gehouden, er werd een logo en huisstijl ontworpen, foto’s gemaakt van alle producten, de website moest gebouwd worden, de schuur bij Bianca thuis werd verbouwd om ingericht te kunnen worden voor de voorraad van de ingrediënten en verpakkingen, etiketten moesten gemaakt worden, verpakkingen moesten uitgezocht worden en zo kunnen we nog wel even doorgaan… Een heel project om een bedrijf op te starten, maar wat gaf het een voldoening toen 1 jaar geleden de 1stebestellingen binnen kwamen!

Wij bestaan vandaag 1 jaar2
Wij bestaan vandaag 1 jaar3

tegenwoordig hebben we het vaak druk, maar willen we wel gezond en lekker eten. al mag dit niet te veel tijd kosten. waar jij er zelf geen tijd, zin of discipline voor hebt, helpt eezzie je mee!

dankbaar

Wauw dat jaar is voorbij gevlogen, maar wat zijn wij dankbaar voor alle bestellingen, leuke samenwerkingen, kansen, uitdagingen, reviews, steun, hulp, vertrouwen en nog veel meer. 

Zelfs in deze bizarre tijd waar we op het moment met zijn allen in leven blijf jij bij ons bestellen en kregen wij de kans om onze granola bij de Jumbo in Heemskerk te gaan verkopen. Als het ons aan ligt gaan wij nog heel veel jaren verder en blijven wij nieuwe producten ontwikkelen, wekelijks heerlijke en gezonde granola, cakes, koeken, wafels en pancakes voor jou bakken! Op deze manier houd jij in je drukke leven tijd over om leuke dingen te doen en niet na te hoeven denken over een gezond ontbijt, lunch of tussendoortje. Uiteraard blijft Bianca ook verder dromen over de toekomst, want dromen zijn er om uit te laten komen toch?

Dankjewel voor het afgelopen jaar!

Veel liefs, 
Bianca 

ps. omdat wij 1 jaar bestaan hebben wij een leuke winactie, bekijk ons facebook of instagram account hoe je mee kunt doen!

Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *