Vandaag vieren wij een klein feestje!

kvk

Vandaag vieren wij een klein feestje, want ik ben vandaag officieel 1 jaar ondernemer! 25 Februari 2019 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel, dit was voor mij een bijzonder moment. Tijdens en na mijn studies had ik altijd in loondienst gewerkt, nu ging ik mijn droom achterna en ging ik mijn eigen bedrijf “Eezzie’ starten. Weg van de zekerheid van een vaste baan, weg van een vast inkomen, maar ook weg van een werkgever… Wat vond ik het spannend, maar ik had er ook heel veel zin in! 

25 Februari 2019

Wat voor mij een mijlpijl was, was voor de mevrouw van de Kamer van Koophandel lopende band werk. Dagelijks kreeg zij mensen aan haar tafel die zich in wilde schrijven als ondernemer. Mijn vriend (Bart) was met mij mee, vanaf het begin af aan heeft hij mij gesteund in mijn ideeën en motiveerde hij mij om het plan daadwerkelijk door te zetten. Voor ik het wist stonden wij alweer buiten en was ik officieel ondernemer!

kvk-2

Dromen, durven, doen…

Al een aantal maanden hiervoor was ik dagelijks bezig met de voorbereidingen. Het begon met een droom, ging naar durven en doen! Het concept van mijn bedrijf werkte ik uit, ik maakte een ondernemingsplan en een planning. Ik ben heel gestructureerd en zonder planning kan ik niet werken, dus maakte ik een planning naar de lancering van mijn bedrijf toe. Ik stond nu natuurlijk wel ingeschreven bij de Kvk, maar er moest veel gebeuren voordat ik daadwerkelijk met mijn bedrijf kon starten. De huisstijl moest ontworpen worden, er moesten foto’s gemaakt worden voor de website, de website moest gebouwd worden, de schuur moest verbouwd worden en alle administratieve dingen moesten geregeld worden. Iedere dag kreeg mijn bedrijf steeds meer vorm en werkte ik naar de deadline toe. Wat vond ik het leuk om mijn bedrijf van niets op te zien bloeien. 

eezzie-fotoshoot
verbouwing-1
verbouwing-2

De lancering van Eezzie

11 April 2019 was het zover, www.eezzie.nl ging live! De 1ste week had ik meteen heel veel bestellingen, wat gaf het een voldoening toen de 1ste bestellingen de deur uit gingen. Die voldoening voel ik sindsdien iedere week. Inmiddels is dit alweer 10 maanden geleden, times fly when you are having fun! Nooit kon ik mij voorstellen hoe het zou zijn om eigen baas te zijn, ik kon er alleen maar over dromen. Ik zou liegen als ik zeg dat het ondernemerschap alleen maar rozengeur en maneschijn is, want ik heb veel ups maar ook downs meegemaakt. Maar als ik nu kijk waar het mij gebracht heeft, als persoon maar ook waar mijn bedrijf nu in de markt staat ben ik stiekem wel een beetje trots!

Dankbaar

Ik ben dankbaar voor de kansen die ik het afgelopen jaar gekregen heb, de vaste klanten die ik inmiddels heb, samenwerkingen met bedrijven, de hulp die ik krijg van familie en vrienden en zo kan ik nog wel even doorgaan. Oprecht kan ik zeggen dat ik zo blij ben dat ik deze sprong in het diepe genomen heb en alleen maar kan uitkijken naar het gene wat nog komen gaat. 

eezzie-klant
eezzie-samenwerking

Toekomst Eezzie

Ik zal mijn passie voor gezonde en lekkere voeding met je blijven delen, met als doel jou te inspireren en te motiveren. Ik zal je ontzorgen en blij maken met mijn producten en je helpen om een gezonde levensstijl te creëren en te (be)houden. Zonder dat jij er zelf te veel tijd in hoeft te steken. Ik heb genoeg ideeën en stap voor stap werk ik ze uit!

Veel liefs, 
Bianca

Vind jij het leuk als ik vaker persoonlijke blogs schrijf? Ik hoor het graag van je in een reactie!

Vanaf vandaag kun je op onze website een granola 2 go beker en granola bewaarpotten bestellen! Bestel je de granola 2 go beker, dan krijg je de deksel alvast van ons gevuld met granola! Dus ga snel naar www.eezzie.nl en plaats je bestelling.

Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *