paas specials, nieuw in ons assortiment.

paas specials header

We leven op het moment in een bijzondere tijd door het corona virus. Er wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven, horecagelegenheden zijn gesloten, sportscholen zijn gesloten, scholen zijn gesloten, evenementen zijn afgelast, veel mensen werken vanuit huis… Heel ons land is uit zijn doen! Diep respect voor de mensen die door moeten blijven werken en ons land hiermee helpen.

lente en pasen

Normaal gesproken is de lente een tijd dat iedereen weer meer naar buiten gaat, maar helaas mogen we nu alleen naar buiten voor het hoognodige of in de tuin/balkon. 12 en 13 April is het Pasen, een dag waar normaal gesproken families en vrienden bij elkaar komen om een gezellig paas ontbijt, brunch of diner te hebben. Dat zal dit jaar waarschijnlijk niet mogelijk zijn, je zal het thuis vieren in een klein gezelschap. 

paas specials

Ook al vieren wij het dit jaar klein, toch is het Pasen. Voordat het corona virus uitbrak waren wij al druk bezig met onze paas specials. Zolang wij onze ingrediënten nog kunnen inkopen en PostNL nog verstuurt, kunnen wij ook onze bestellingen nog gewoon leveren. Met onze paas specials kun je heerlijk genieten van de paas dagen! Wij hebben een banaan chocolade paas cake en gevulde paas koeken met amandelspijs in ons assortiment. 

paas special; banaan chocolade paas cake

De banaan chocolade paas cake is glutenvrij, pindavrij en heerlijk vers gebakken! Uit een hele cake kun je ongeveer 12 plakken snijden en uit een halve cake 6 plakken. Wij verkopen hele cakes, halve cakes en losse plakken cake. Je kunt de cake direct en vers eten. In een voorraadkast is de cake uiterlijk 2 dagen houdbaar, maar je kunt hem ook invriezen! Haal de cake dan de avond van tevoren uit de vriezer en de volgende dag kun je hem heerlijk vers eten.

Koud is de cake erg lekker, maar je kunt hem ook nog 5 minuten op 160°C in de oven opwarmen. De cake is heerlijk bij het paas ontbijt, brunch of als tussendoortje.

paas specials
paas specials1
paas specials 2

paas special; gevulde paas koeken met amandelspijs   

De gevulde paas koeken met amandelspijs zijn pindavrij en heerlijk vers gebakken! Wij verkopen de koeken in een portie van 3 stuks. Je kunt de koeken direct en vers eten. In een voorraadkast zijn ze uiterlijk 2 dagen houdbaar, maar je kunt ze ook invriezen! Haal de koek dan de avond van tevoren uit de vriezer en de volgende dag kun je ze heerlijk vers eten. Koud zijn ze erg lekker, maar je kunt ze ook nog 5 minuten op 160°C in de oven opwarmen. Dan worden ze weer lekker knapperig! De koeken zijn heerlijk bij het paas ontbijt, brunch of als tussendoortje.                                          

paas specials 3
paas specials 4

Ondanks deze bijzondere tijd wensen wij je alvast fijne paasdagen, zorg goed voor jezelf en je gezin en maak er een heerlijk paas ontbijt, brunch of diner van!

Veel liefs,
Bianca

Ps. Onze granola is ook erg lekker bij het paas ontbijt of brunch, of wat dacht je van deze heerlijke pancakes en wafels!

Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *