over ons

over-ons-1

Het idee van Eezzie is ontstaan doordat Bianca in januari 2015 begonnen is met een gezonde levensstijl. Zij ging zich erin verdiepen wat het precies inhoudt, zo las ze boeken over gezond eten, welke voedingsstoffen belangrijk zijn en nam ze sporten onder de loep. Ze at al gezond, maar vanaf toen ging ze nog meer op haar voeding letten en op dat moment is ze ook fanatiek gaan beginnen met krachttraining en cardio. Bianca merkte dat deze levensstijl haar veel meer energie gaf, lekkerder in haar vel ging zitten en hierdoor een ander mens werd.

meal preppen

Zelf had ze ook een druk leven door haar fulltimebaan en wilde daarnaast ook nog 3-4 x in de week sporten en zo gezond mogelijk eten. Omdat zij tegen haar hoge verwachtingen aan liep, ontstond het idee om de week te gaan plannen; op welke dagen wordt er gesport en wat ging zij (en haar vriend) de hele week eten? Om rust te creëren maakte ze in het weekend de voorbereidingen voor de nieuwe week. Door te meal preppen maakte ze gezonde en gevarieerde ontbijtjes, lunches en tussendoortjes. Deze bewaarde ze in de vriezer en door het de avond van tevoren uit de vriezer te halen, had ze de volgende dag een lekker én gezond ontbijt, lunch en/of tussendoortje.

inspireren en motiveren

Haar passie voor gezonde voeding wil zij graag met anderen delen. Al een aantal jaren liep Bianca met het idee rond om een eigen bedrijf te starten. Omdat ze in oktober 2018 onverwachts geen baan meer had, vond ze dat dit hét moment was om uit te zoeken of zij dit echt wilde. Het gevoel van voldoening wil ze uit haar werk kunnen halen, door iets te doen wat zij echt leuk vindt, waar ze blij én gelukkig van wordt. Bianca wil dagelijks bezig zijn met haar passie voor gezonde en lekkere voeding en dit graag met anderen delen met als doel andere mensen te inspireren en te motiveren. Zij wil anderen ontzorgen en blij maken met haar producten/diensten, en ze helpen om een gezonde levensstijl te hebben en te (be)houden.

Haar missie is mensen helpen met een gezonde levensstijl, zonder dat ze er zelf te veel tijd in hoeven te steken.

gezond en lekker

Tegenwoordig hebben we het vaak druk, maar willen we wel gezond en lekker eten. Al mag dit niet te veel tijd kosten. Waar jij er zelf geen tijd, zin of discipline voor hebt, helpt Eezzie je mee! Dit doen wij door het meal preppen van gezonde ontbijtjes, lunches en tussendoortjes die je bij Eezzie kunt bestellen. Alle producten worden vers gemaakt en als ze afgekoeld zijn direct vacuümverpakt. Als je voor dinsdagavond besteld, dan wordt je bestelling diezelfde week thuisbezorgd. Bestel je na dinsdagavond, dan wordt je bestelling de eerstvolgende werkweek thuisbezorgd. Ook bieden wij de mogelijkheid om je bestelling af te halen. Dit kan iedere woensdag tussen 18:00-19:00uur. Als je de verleiding niet kunt weerstaan kun je de meal prep producten gelijk lekker opeten, maar je kunt alle producten ook invriezen. Bij je bestelling ontvang je een flyer met bewaar- en serveertips en via een QR-code kun je deze tips ook nalezen op deze website. 

Onze producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen geraffineerde suikers. Dit is geen dieet, onthoud dat een gezonde levensstijl niet alleen gaat lukken met het eten van onze producten. Ieder lichaam heeft bepaalde voedingsstoffen nodig. Naast onze producten is het ook heel belangrijk om voldoende groenten, vitamines, eiwitten, vetten en koolhydraten te eten. Bedenk je wel dat een gezonde levensstijl natuurlijk niet alleen gaat om de voedingsstoffen die je eet, maar ook de calorie inname. Dit heb je zelf in de hand, alles valt en staat met calorie inname versus calorie verbranding. Heb jij onze producten al bekeken?

over-ons-2

al zijn onze producten nog zo lekker…  geniet ervan, maar met mate!