Ben jij gluten intolerant? Dit zijn onze glutenvrije producten!

glutenvrije-producten

Het is alweer eventjes geleden dat ik een blog geschreven heb. Inmiddels is www.eezzie.nl nu 2 maanden live en heb ik weer iets meer rust gekregen om mij ook met andere taken bezig te houden. Naast de website hebben wij nu een aantal keren op een event gestaan. Bij deze events was er veel vraag naar producten met bepaalde allergieën. Glutenvrij, vegan, lactosevrij, koemelkvrij, notenvrij, pindavrij etc. Wij willen inspelen op de wensen van de klanten, dus hebben wij hier iets mee gedaan… Vandaag lanceren wij onze glutenvrije producten!!!

Glutenintolerantie

Glutenintolerantie wordt ook wel coeliakie genoemd. Wie glutenintolerant is moet een glutenvrij dieet volgen. Gluten is een eiwit dat van nature voorkomt in tarwe, waaronder spelt, rogge en gerst. Gluten zit ook in producten die van deze granen zijn gemaakt. Daarom moeten deze granen vermeden worden. 

glutenvrije-producten

Gluten is een eiwit dat van nature voorkomt in tarwe, waaronder spelt, rogge en gerst.

Onze glutenvrije producten   

Wij hebben een aantal glutenvrije producten in ons assortiment; banaan amandel cake, amandel koeken, kokos koeken,  banaan naturel pancakes, banaan kokos pancakes en banaan rozijnen pancakes. Vanaf nu staat op onze website ook vermeldt welke producten glutenvrij zijn!

Banaan amandel cake 

De banaan amandel cake kun je eten als ontbijt, lunch of tussendoortje. Neem je de cake als ontbijt of lunch dan adviseren wij om meer plakken te eten. Als tussendoortje is 1 plak voldoende. De cake is na het bereiden en het afkoelen direct vacuümverpakt. Je kunt hem meteen vers eten, in een voorraadkast is de cake uiterlijk 2 dagen houdbaar. Maar je kunt hem ook invriezen! Haal de cake dan de avond van tevoren uit de vriezer en de volgende dag is hij heerlijk vers!

glutenvrij-producten-1

Amandel koeken        

De amandel koeken zijn een gezond tussendoortje! Ook deze kun je meteen vers eten, maar je kunt ze ook invriezen! 

glutenvrij-producten2

Kokos koeken

De kokos koeken zijn net als de amandel koeken heel erg lekker als gezond tussendoortje!

glutenvrije-producten3

Banaan naturel pancakes, banaan kokos pancakes en banaan rozijnen pancakes                            

De pancakes zijn lekker als ontbijt, lunch of tussendoortje. Je kunt de pancakes zo eten, maar ze zijn nog lekkerder door er de volgende toppings aan toe te voegen;

  • Kwark
  • Yoghurt
  • Vers fruit
  • Kaneel
  • Honing
  • Kokosrasp
  • Noten
  • Granola
  • Of wat je zelf lekker vindt…

Koud zijn ze erg lekker, maar je kunt ze ook nog even opwarmen. Doe de pancakes dan ± 1minuut in de magnetron op 1000 watt, (wellicht iets minder gezond, maar als je ze in de magnetron doet blijven ze wel lekker zacht) of bak de pancakes kort in de koekenpan. 

glutenvrije-producten4
glutenvrije-producten4
glutenvrije-producten5

Wil je van de glutenvrije producten de ingrediënten en de voedingswaarde weten? Op onze website www.eezzie.nl kun je bij het desbetreffende product naast de beschrijving op extra informatie klikken. 

Binnenkort lanceren wij nog een aantal producten voor een andere allergie, dus houd ons in de gaten op Instagram en Facebook! Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief , dan krijg je een mail wanneer deze producten gelanceerd worden!

Heb jij de vorige blog al gelezen? Hier vertel ik alles over Eezzie!

Veel liefs, 

Bianca | Eezzie 

Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *