het is zover… eezzie.nl is live!!!

het-is-zover-eezzie-nl-is-live-header

Het is zover… eezzie.nl is live!!!
Wat begon als een droom, al een aantal jaar liep ik met dit idee rond, ging over in durven. Omdat ik onverwachts geen baan meer had, durfde ik de stap te zetten om mijn ideeën uit te werken. En nu doe ik het gewoon: mijn eigen bedrijf Eezzie is een feit!

het is zover… eezzie.nl is live!!!

Vanaf nu kun je via eezzie.nl gezonde ontbijtjes, lunches en tussendoortjes bestellen. Alle producten maak ik vers en als ze afgekoeld zijn worden ze direct vacuümverpakt. Als je voor woensdagavond besteld, dan wordt je bestelling diezelfde week thuisbezorgd. Bestel je na woensdagavond, dan wordt je bestelling de eerstvolgende werkweek thuisbezorgd. Ook bieden wij de mogelijkheid om je bestelling af te halen. Dit kan iedere vrijdag tussen 17:00-18:00uur. Als je de verleiding niet kunt weerstaan kun je mijn meal prep producten gelijk lekker opeten, maar je kunt alle producten ook invriezen. Bij je bestelling ontvang je een flyer met bewaar- en serveertips en via een QR-code kun je deze tips ook nalezen op mijn website.

het-is-zover-eezzie-nl-is-live-1

missie

Mijn missie is mensen helpen met een gezonde levensstijl, zonder dat ze er zelf te veel tijd in hoeven te steken. Tegenwoordig hebben we het vaak druk, maar willen we wel gezond en lekker eten. Al mag dit niet te veel tijd kosten. Waar mensen zelf geen tijd, zin of geen discipline voor hebben, help ik ze mee. 

Waarom zijn de producten van Eezzie gezond? Ze bevatten geen geraffineerde suikers!

reviews

De producten zijn al door meerdere mensen geproefd, zie hier hun reacties;

  • “Vandaag de bananen cake gegeten, ze smaken heerlijk!”
  • “Vanmorgen de appel cake geprobeerd, die vond ik erg lekker! Mijn dochter kon hem ook waarderen. Ook heel fijn om mijn dochter iets te geven waar geen ‘troep’ in zit!”

Ben je benieuwd hoe het idee van Eezzie is onstaan? Lees dan de hele blog via deze link.

Veel liefs, 
Bianca | Eezzie


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *