Herfst, we kunnen er niet meer omheen… Het is herfst!

herfst-header

Regenachtige sombere dagen…
Normaal gesproken is de herfst al een tijd waarin veel mensen grieperig worden en je goed voor jezelf moet zorgen. Nu met het corona virus is het nog belangrijker om goed voor jezelf, je familie en vrienden te zorgen. Gezond eten is hierbij heel belangrijk! 

Herfst specials

Een typische herfstgroenten is de pompoen, deze zit boordevol vezels, vitamines en mineralen. Wil jij een herfstachtig gezond ontbijt, lunch of tussendoortje? 

Een pompoen wafel, een pompoen pecannoten cake en speculaas koek klinken wel erg lekker vind je niet? Dit zijn de herfst specials en kun je op de website bestellen, ze zijn vrij van geraffineerde suikers en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Omdat de scholen nu herfstvakantie hebben, krijg je t/m 25 Oktober 10% korting op de herfst specials!

Zie jij jezelf al ontbijten of lunchen met deze heerlijke pompoen wafel? Gebruik dan de kortingscode; HERFST

herfst-1

Granola proefpakket

Keuze stress welke smaak granola je wilt bestellen? Dat is niet meer nodig, want je kunt het granola proefpakket bestellen! Het zijn 5 zakjes granola van 100 gram in 5 verschillende smaken. De smaken zijn; naturel, met rozijnen, met kokos, met chocolade en met cranberry’s. De granola’s zijn koemelkvrij, lactosevrij en heerlijk vers gebakken, ook verkrijgbaar in de glutenvrij variant

Na het bereiden en het afkoelen is de granola direct vacuümverpakt. In een gesloten verpakking is de granola 2 maanden houdbaar. Heb je de verpakking open gemaakt? Dan kun je de granola het best bewaren in een afgesloten glazen pot dan blijft het lekker knapperig! Na het openen is de granola in de pot uiterlijk 3 weken houdbaar, maar ik denk dat je binnen 3 weken al een nieuw zakje open gemaakt hebt 😉

De 1ste reviews over het granola proefpakket zijn al binnen gekomen;

Zo lekker dit! Valt hier goed in smaak!

De granola smaakt heerlijk! Die met kokos is inmiddels al op!

herfst-2

Happy herfst!

Door de aangescherpte corona maatregelen worden we beperkt in wat we kunnen en mogen. We zijn met zijn allen weer vaker thuis, werken als het kan vanuit huis en gaan er minder op uit. Ondanks deze strengere maatregelen wens ik je een Happy herfst!

Veel liefs, Bianca 

Wil jij genieten van de herfst specials? Gebruik dan de kortingscode; HERFST

Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *