Heb jij een koemelkallergie of ben je lactose intolerant? Dit zijn onze koemelk en lactose vrije producten!

koemelk-en-lactose-vrije-productenheader

In de vorige blog hebben wij onze glutenvrij producten gelanceerd. Naast glutenvrije producten, spelen wij in op andere wensen van onze klanten. Vandaag lanceren wij onze koemelk en lactose vrije producten!!!

Koemelkallergie versus lactose intolerant

Koemelkallergie is een reactie op koemelkeiwit, dit ontstaat door het eten of drinken van een product dat koemelk bevat. Bij lactose-intolerantie kunnen je darmen lactose (melksuiker) niet goed verwerken. Voor beiden is het verstandig om producten met koemelk te vermijden. 

Onze koemelk en lactose vrije producten

Wij hebben een aantal koemelk en lactose vrije producten in ons assortiment; banaan amandel cake , granola zonder rozijnen, granola met rozijnen, amandel koek, havermout appel koek, havermout cranberry koek, kokos koek, muesli koek, banaan naturel pancakes, banaan kokos pancakes en banaan rozijnen pancakes. Vanaf nu staat op onze website ook vermeldt welke producten koemelk en lactose vrij zijn!

koemelk en lactose vrije producten1

Banaan amandel cake 

De banaan amandel cake kun je eten als ontbijt, lunch of tussendoortje. Neem je de cake als ontbijt of lunch dan adviseren wij om meer plakken te eten. Als tussendoortje is 1 plak voldoende. De cake is na het bereiden en het afkoelen direct vacuümverpakt. Je kunt hem meteen vers eten, in een voorraadkast is de cake uiterlijk 2 dagen houdbaar. Maar je kunt hem ook invriezen! Haal de cake dan de avond van tevoren uit de vriezer en de volgende dag is hij heerlijk vers!

koemelk en lactose vrije producten2
Koemelkallergie is een reactie op koemelkeiwit, dit ontstaat door het eten of drinken van een product dat koemelk bevat.

Granola

De granola is heerlijk vers gebakken en na het bereiden en het afkoelen direct vacuümverpakt.  In een gesloten verpakking is de granola 2 maanden houdbaar. Heb je de verpakking open gemaakt? 
Dan kun je de granola het best bewaren in een afgesloten glazen pot en blijft het lekker knapperig! Na het openen is de granola in de pot uiterlijk 3 weken houdbaar. 

koemelk-en-lactose-vrije-producten3

Koeken

De amandel koeken, havermout appel koeken, havermout cranberry koeken, kokos koeken en muesli koeken zijn een gezond tussendoortje! Je kunt ze meteen vers eten, maar ze kunnen ook ingevroren worden! 

koemelk-en-lactose-vrije-producten4
Bij lactose-intolerantie kunnen je darmen lactose (melksuiker) niet goed verwerken.

Banaan pancakes

De banaan naturel pancakes, banaan kokos pancakes en banaan rozijnen pancakes zijn lekker als ontbijt, lunch of tussendoortje. Je kunt de pancakes zo eten, maar ze zijn nog lekkerder door er de volgende toppings aan toe te voegen;

  • Kwark
  • Yoghurt
  • Vers fruit
  • Kaneel
  • Honing
  • Kokosrasp
  • Noten
  • Granola
  • Of wat je zelf lekker vindt…

Koud zijn ze erg lekker, maar je kunt ze ook nog even opwarmen. Doe de pancakes dan ± 1minuut in de magnetron op 1000 watt, (wellicht iets minder gezond, maar als je ze in de magnetron doet blijven ze wel lekker zacht) of bak de pancakes kort in de koekenpan.

Ingrediënten van de koemelk en lactose vrije producten

Wil je van de koemelk en lactose vrije producten de ingrediënten en de voedingswaarde weten? Op onze website www.eezzie.nl kun je bij het desbetreffende product naast de beschrijving op extra informatie klikken. 

Binnenkort lanceren wij onze notenvrije en pindavrije producten dus houd ons in de gaten op Instagram en Facebook! Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan krijg je een mail wanneer deze producten gelanceerd worden!

Wist jij al dat onze cakes, koeken en wafels sinds kort ook verkocht worden bij Soep Aalsmeer?

Veel liefs, 
Bianca

Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *