vandaag is onze website een half jaar live…

nieuwe-smaken-heather

Vandaag is onze website een half jaar live, reden voor een klein feestje! Daarom krijg je tijdelijk 10% korting op onze granola. Ook lanceren wij vandaag onze nieuwe smaken…

granola???

soms krijgen wij de vraag wat is granola eigenlijk?

Granola is een mengsel van onder andere havermout, noten en kruiden dat heerlijk is in de yoghurt of kwark. Je kunt dit als ontbijt/lunch of tussendoortje eten. Is het dan hetzelfde als muesli? Nee, granola onderscheidt zich doordat het geroosterd wordt, waardoor het een krokante bite heeft. Muesli is ongeroosterd. Maar wat is dan cruesli? Cruesli is een andere benaming voor granola, cruesli is namelijk ook geroosterd. Koop je granola of cruesli in de supermarkt, dan zitten er vaak veel geraffineerde suikers in. Onze granola is vrij van geraffineerde suikers en wordt gezoet met biologische honing van de imker.

nieuwe-smaken-1

nieuwe smaken

Afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest om nieuwe smaken voor de granola te ontwikkelen. Wij hebben al granola zonder rozijnen en granola met rozijnen in ons assortiment. Vanaf vandaag kun je bij ons ook granola met kokos en granola met chocolade bestellen!!! 

nieuwe-smaken-4
nieuwe-smaken-5

glutenvrije granola

Naast de nieuwe smaken hebben wij nog een granola product aan ons assortiment toegevoegd; granola glutenvrij!!! Ik schreef al eerder een blog over glutenintolerantie. Wij hebben namelijk meerdere glutenvrije producten in ons assortiment; banaan amandel cake, amandel koeken, kokos koeken,  banaan naturel pancakes, banaan kokos pancakes en banaan rozijnen pancakes. 

nieuwe-smaken-2

nieuw in onze webshop…

Omdat wij nu meerdere smaken granola in ons assortiment hebben is er een kleine aanpassing in onze website gedaan. Als je granola wilt bestellen kun je standaard kiezen tussen de granola naturel of de granola glutenvrij en kun je zelf een keuze maken in de toevoegingen; met rozijnen, met kokos, met chocolade. Onze granola is te bestellen in 250 en 500 gram.

vanaf vandaag krijg je met de kortingscode:

granola

tijdelijk 10% korting op onze granola… Dus ga snel naar www.eezzie.nl en bestel onze nieuwe smaken!!!

Veel liefs,
Bianca

Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *