Gezonde kerstbaksels, vanaf nu te bestellen!

gezonde-kerstbaksels-header

Nu Sinterklaas weer voorbij is, kijken we uit naar de kerst!
Kerst zal dit jaar anders zijn dan normaal…
Vanaf vandaag kun je op de website gezonde kerstbaksels bestellen! Kerst amandelspijs koeken, kerst cake met amandelspijs en rozijnen en kerstcadeau pakketten.

Als lanceringsactie krijg je t/m dinsdagavond 8-12 23:59uur 10% korting op de kerst specials met de kortingscode; kerst2020

Kerst 2020

Het is dit jaar door het coronavirus een gekke kerst, anders dan anders. We mogen kerst niet met een groot gezelschap vieren, ondanks dat blijft het toch de gezelligste tijd van het jaar. Met deze kerstspecials heb je een keertje iets anders en gezonds voor bij de thee/koffie met kerst of voor bij het kerstontbijt, brunch of lunch. Maak er ondanks deze bijzondere tijd, mooie feestdagen van met elkaar!

Gezonde kerstbaksels

Net als vorige jaar zijn er kerstspecials, dit jaar zitten er kerstkoeken en een kerstcake in het assortiment. De kerst amandelspijs koeken zijn de kerst koeken, de kerstcake met amandelspijs en rozijnen is de kerstcake. De kerst koeken en kerstcake zijn limited edition. De koeken zijn per 4 stuks verpakt, in verschillende leuke kerstvormen en maten. De inhoudt van een zakje van 4 koeken zijn; 1x een grote kerstboom koek, 1x een kleine kerstboom koek, 1x een grote kerstster koek en 1x een kleine kerstster koek. De basis van de koeken is amandelspijs, op de koeken zit ter decoratie amandelschaafsel, kokosrasp en een chocoladedruppel. 

Kerst amandelspijs koeken

De cake kun je per hele cake, halve cake en losse plakken bestellen. In de cake zit amandelspijs en rozijnen en op de cake zit ter decoratie amandelschaafsel. De koeken en de cake zijn pindavrij en heerlijk vers gebakken! 

Kerstcake met amandelspijs en rozijnen

Je kunt de kerstkoeken en kerstcake direct en vers eten. In een voorraadkast zijn de koeken uiterlijk 5 dagen houdbaar en de cake 2 dagen. Maar je kunt ze ook invriezen! Haal de koek of cake dan de avond van tevoren uit de vriezer en de volgende dag kun je ze heerlijk vers eten. De koeken en cake zijn lekker als gezond tussendoortje bij de thee/koffie met kerst of voor bij het kerstontbijt, brunch of lunch. 

Kerstcadeau pakket

Naast de losse producten kun je ook een kerstcadeau pakket bestellen. Hierin zitten de gezonde kerstbaksels; een zakje van 4 kerst koeken, 1 plak kerstcake en ook nog een zakje granola naturel van 100 gram. De granola is na het openen 3 weken houdbaar in een afgesloten pot.
Het kerstcadeau pakket is een origineel en gezond cadeau! 

Kerstcadeau pakket

Maak er ondanks deze bijzondere tijd, mooie feestdagen van met elkaar!

Bestel op tijd, dan heb je de gezonde kerstbaksels voor de kerst in huis!

Je kunt de gezonde kerst baksels hier bestellen t/m dinsdagavond 22-12 23:59uur. Bestel voor die tijd, dan heb jij het voor de kerst nog in huis!

Veel liefs, 
Bianca Ps. als lanceringsactie krijg je t/m dinsdagavond 8-12 23:59uur 10% korting op de kerst specials met de kortingscode; kerst2020

Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *