Cadeaubonnen! Een gezond cadeau voor de feestdagen

cadeaubonnen-header

Ben jij opzoek naar een leuk, origineel en gezond cadeau voor de feestdagen? Geef een cadeaubon van Eezzie! Misschien ken jij de producten al en wil je iemand anders hier graag kennis mee laten maken… Of weet je dat iemand vaak besteld… Of wil je iemand een gezond cadeau doen. Hoe leuk zijn deze cadeaubonnen dan?!

Een origineel en gezond cadeau, alle producten zijn namelijk vrij van geraffineerde suikers en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het leuke is dat alle producten uit de webshop besteld mogen worden, dus degene aan wie je het cadeau doet kan zelf uitkiezen waaraan zij/hij het besteedt. Dit kan granola zijn, cakeskoekenwafels of pancakes. Maar bijvoorbeeld ook de handige granola 2 go beker of de granola bewaarpotten

Cadeaubonnen

De cadeaubonnen kun je bestellen voor €5 – €10 – €15 – €20 De bon dient in 1 keer ingewisseld te worden, dit gaat door middel van een kortingsode. Per bestelling kan er maar 1 bon ingewisseld worden, met een minimaal bestelbedrag van het bedrag wat op de bon staat. Bij het afrekenen wordt er gevraagd om een kortingscode, daar voer je de exclusieve kortingscode in die op de bon staat. Het bedrag wordt dan van de bestelling afgehaald. Tip; je kunt ook voor 1 persoon meerdere cadeaubonnen van een klein bedrag bestellen.

cadeaubonnen-1
Ik pak de bon leuk voor je in, met als verrassing nog een klein cadeau’tje erbij van Eezzie.

Verrassing een klein cadeautje van Eezzie

Als je een cadeaubon geeft moet dit natuurlijk een leuk cadeau zijn om te geven! Als iets mooi ingepakt is, wordt je er blijer van om te geven maar ook om te krijgen. Dus ik pak de bon leuk voor je in, met als verrassing nog een klein cadeau’tje erbij van Eezzie. Zo kan de ontvanger alvast kennis maken met een product… Wil je bij je bestelling aangeven voor welke gelegenheid de cadeaubon is; Sinterklaas, Kerst, verjaardag, zomaar, bedankt etc.

Tip; je kunt ook voor 1 persoon meerdere cadeaubonnen van een klein bedrag bestellen.

Heb jij het recept al gezien voor gezonde pepernoten?Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *