Boost your Health. Met trots kunnen wij meedelen dat wij partner zijn geworden van Boost your Health!

Boost-your-health-header

Boost your Health is het grootste no nonsense Health & Lifestyle platform van Nederland voor vrouwen! Op dit platform kun je blogs lezen over health, mind, food, workouts, lifestyle, beauty & fashion, bodylove, hotspots en travel. Maar ook staan er heerlijke gezonde recepten op het platform voor ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner en desserts.

Wordt Boost your Health member

Je kunt member worden, dan kun je genieten van veel voordelen voor jouw gezondheid. Hoe zou het zijn om een steuntje in de rug te krijgen naar een gezondere levensstijl? Hoe zou het zijn om volledig voor jezelf te kiezen en bewust te kiezen voor meer zelfliefde, me-time, kleine doelen – groots resultaat – en volop geweldige kortingen om voor producten te kiezen die echt bij jou passen. Als member kun je genieten bij healthy hotspots met flinke korting, krijg je online korting bij verschillende webshops, wordt je verrast met je verjaardag en kun je 2 keer per jaar een gesprek aangaan met een gezondheidsexpert naar keuze. Ook heb je toegang tot de Boost your Health community met gelijkgestemde vrouwen, inspirerende info en live webinars van experts. 4x per jaar krijg je een magazine wat jouw health een extra boost geeft en leuk is om te lezen! 

De gezichten achter Boost your Health

Melinda en Isabelle zijn de eigenaressen. Beide zijn zij ondernemende vrouwen in de dertig met een liefde voor gezondheid en de lifestyle die daarbij hoort. Ze zijn geen doorgedraaide health freaks, want af en toe houden zij ook van wat lekkers. Melinda en Isabelle staan voor balans en daarmee een lifestyle creëren wat al honderden vrouwen heeft geholpen met hun zelfvertrouwen. 

Boost-your-health-1

Partner? Wat houdt dit in…

Als partner van Boost your Health bieden wij de members een exclusieve kortingscode die ze in onze webshop kunnen gebruiken als ze een bestelling plaatsen. Ben je nieuwsgierig? Neem dan zeker even een kijkje op www.boostyourhealth.nl!

Boost-your-health-2

PS. Heb jij onze nieuwe producten al gezien? De granola 2 go beker en de exclusieve granola @ home bewaarpotten

Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *